Adviesgesprek aanvragen.

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Wij brengen u in contact met een onafhankelijk verzekeringsadviseur die u kan helpen met het afsluiten van een uitvaartverzekering.

 

In dit adviesgesprek zal de verzekeringsadviseur u meer informatie geven over de verschillende aanbieders van uitvaartverzekeringen. Ook krijgt u informatie van de verzekeringsadviseur welk soort uitvaartverzekering het beste bij u past.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitvaartverzekeringvergelijken.net werkt alleen samen met AFM geregistreerde kantoren. U krijgft bij een advies van een financieel adviseur altijd een adviessamenvatting van het gegeven advies.

 

Bij het Kifid kunt u terecht voor klachten en geschillen over verzekeringen, hypotheken, leningen, financieringen en beleggingen. Als u de klacht wil melden moet u wel eerst samen met uw financiële dienstverlener een oplossing proberen te vinden via de interne klachtenprocedure (IKP).

 

Het eerste adviesgesprek is geheel kosten vrij, indien u samen met de financiële dienstverlener een uitvaartverzekering gaat afsluiten maakt deze alvorens het afsluiten aan u bekend wat de kosten zijn voor het afsluiten van deze verzekering.

 

 

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.